10 januari 2018: Ondernemersontbijt

Op woensdag 10 januari 2018 organiseert ZZP Capelle weer het ondernemersontbijt.

Kom langs van 08.00 uur tot 09.30 uur in restaurant ’t Hooghe Water, Groenedijk 48 in Capelle aan den IJssel.

We hebben een strakke formule. Na een korte inleiding krijgt iedere ondernemer de tijd zich voor te stellen en inventariseren we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Hierna is er nog voldoende tijd om te netwerken.

Het ontbijt:
-is een uitstekende gelegenheid om je collega-ondernemers beter te leren kennen
-geeft je de kans je bedrijf te presenteren
-maakt het makkelijk elkaars ambassadeurs te worden
-laat je ontdekken hoeveel kennis er binnen de vereniging beschikbaar is
Pak je kansen en ontbijt mee

De kosten van het ontbijt zijn € 5,- per persoon (inclusief een glas jus d’orange en een koffie of thee) en moet ter plaatse worden afgerekend. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden
We willen je in het kader van de catering vragen je aan te melden met via mailadres: ontbijt@zzpcapelle.nl of via het event op de Facebookpagina van ZZP Capelle (klik op ‘gaat’)

Aanmelding en annuleringen graag tot 24.00 uur van te voren!

Een lidmaatschap van ZZP Capelle is niet vereist. Je bent ook welkom als je buiten Capelle aan den IJssel onderneemt of woont.

Reserveer je agenda alvast
Het ondernemersontbijt vindt iedere eerste woensdag van de maand plaats restaurant ’t Hooghe Water in Capelle aan den IJssel.

Wesley M. Dekker BBA

Wesley M. Dekker BBA is Reputatiecoach bij Het Reputatiebureau. Hij begeleidt zijn cliënten in het (uit)bouwen en onderhouden van hun professionele reputatie. Tot zijn cliënten behoren zowel bedrijven en particulieren die succesvol zijn of willen zijn door hun goede naam.

Geef een reactie