20 december: Kerstdiner bij livemuziek en kerstpakketten ruilen

Woensdag 20 december 2017 vanaf 17.30 uur organiseert ZZP Capelle het jaarlijkse kerstdiner met kerstpakketten ruilen en live-muziek van GrooveGIG.

Het programma voor de avond is als volgt:

17.30 uur inloop
18.00 uur aanvang
22.00 uur afsluiting

Waar?  Restaurant ’t Hooghe Water, Groenedijk 48 te Capelle aan den IJssel;

Entreebewijzen zijn uitsluitend vooraf verkrijgbaar via www.zzpcapelle.nl/shop/. Geef bij de inschrijving ook je menukeuze en eventuele dieetwensen en/of allergieën door.
Om organisatorische redenen sluit de webshop op 17 december. Daarna kun je ook geen wijzigingen in je menukeuze meer doorgeven.
Deelname: leden van ZZP Capelle € 10,00, niet-leden € 15,00 per persoon, te betalen bij inschrijving

Het diner Het 2-gangenmenu vermeld bij de inschrijving biedt een keuze tussen vlees, vis, vegetarisch en glutenvrij. Heb je bijzondere dieetwensen? Geef deze dan bij je aanmelding alvast door.

Hoofdgerecht,
geserveerd met zoete aardappel frites:

Kipsaté met huisgemaakte pindasaus, kroepoek en zoetzuur
of
Kabeljauwfilet met een witte wijnsaus
of
Gnocchi gewokt met groenten en champignonsaus, gegratineerd met Grana Padano

Nagerecht
Trifle van advocaat met slagroom
of
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

Kerstpakketten ruilen. 
Je neemt een kerstpakket mee van ongeveer € 10,00. Je pakt het leuk in, stopt eventueel je visitekaartje erin en levert het op de avond in. Uiteindelijk ga je met een ander kerstpakket naar huis. Overigens is het niet  verplicht om hieraan mee te doen.

GrooveGIG  is een 6 mans cover-band uit Capelle aan den IJssel die vorig jaar ook optrad. De band speelt muziek vanaf de 60-er jaren tot nu, waarbij je naast genieten van de muziek met eventueel dansen, ook nog met elkaar kunt praten.

Het eerste drankje van de avond krijg je van de vereniging. Daarna zijn je consumpties voor eigen rekening.

Wesley M. Dekker BBA

Wesley M. Dekker BBA is Reputatiecoach bij Het Reputatiebureau. Hij begeleidt zijn cliënten in het (uit)bouwen en onderhouden van hun professionele reputatie. Tot zijn cliënten behoren zowel bedrijven en particulieren die succesvol zijn of willen zijn door hun goede naam.

Geef een reactie