22 maart ZZP Capelle Business Talk

Op donderdag 22 maart organiseren we Business Talk. Op die avond gaan we in gesprek over ondernemersonderwerpen. Daarvoor worden drie tafels ingericht waar je kunt deelnemen om het onderwerp van de tafel te bespreken met een tafelhoofd als expert op dat gebied. Natuurlijk kan ook naast deze tafels over allerlei onderwerpen gesproken worden die te maken hebben met ondernemen. Dat kan zijn in de vorm van vragen die je hebt of het delen van ervaringen.

Maija Rusak zal een tafel voorzitten over financiële onderwerpen en voor die ondernemers die denken aan uitbreiding naar personeel en welke rechtsvorm dan te nemen. Dat laatste komt van een vraag van een van onze leden.

Emiel Sprenger van Cloudavies is de voorzitter bij een tafel voor informatie over opslag van gegevens in The Cloud. Deels in vervolg op het AVG onderwerp. Hoe veilig en beschermend is bijvoorbeeld de Google omgeving als Google Docs en de Google Agenda.

Ernst Rijnberg is voorzitter bij de tafel “Hoe maak je netwerken winstgevend?”. Praat mee over relevant netwerken, de gunfactor en in beeld blijven bij (mogelijke) opdrachtgevers.

Locatie: FlexLounge, Ondernemershuis, Lylantse Plein 1, Capelle aan den IJssel.
Inloop: 19.30 uur,
Aanvang: 20.00 uur,
Einde: 22 uur.

Voor leden gratis, voor niet-leden toegang € 10,– . Je eerste consumptie biedt het bestuur van ZZP Capelle je aan en we zorgen ook voor warme snacks.  Aanmelding en betaling vooraf hier via onze webshop.

Met vriendelijke groet,
het bestuur van ZZP Capelle,

Rob Nieuwveld

Verbinder en organisator. Organisatie van sociaal maatschappelijke evenementen. Vaak zijn hierin (zelfstandig) ondernemers betrokken.

Geef een reactie