22 november: presentatie nieuwe visie

Na onze gezellige borrel bij eetcafé In den Boekenkast staat ons volgende evenement alweer voor de deur. Op 22 november organiseren we weer een gezellige borrel, dit keer met restaurant ’t Hooghe Water als decor. En we hebben deze keer iets bijzonders te melden!

Een nieuwe visie en een nieuw concept

De afgelopen maanden heeft het bestuur hard gewerkt aan de realisatie van een nieuwe visie. Deze hadden we eigenlijk tijdens ons vorige evenement al willen presenteren, maar helaas waren de omstandigheden daarvoor niet optimaal.
We willen jullie echter niet langer in spanning houden en daarom doen we onze nieuwe plannen tijdens deze borrel uit de doeken.

Tijdens het evenement willen we je ook kennis laten maken met een nieuw concept. En daarvoor lichten we al een tipje van de sluier op met betrekking tot de nieuwe visie. We willen ons namelijk meer gaan richten op wat ons allemaal verbindt: het ondernemerschap. Tijdens de avond gaan we, in een informele setting, met elkaar in gesprek over wat ons, als ondernemende alleskunners, bezighoudt. Op die manier kunnen we van elkaar leren en onszelf verder als ondernemer ontwikkelen.
Wat we, als bestuur, tijdens de avond horen en opmerken, zullen we direct gebruiken als input voor de toekomstige evenementen. Zodat we evenementen organiseren waar jij echt interesse in hebt.

Locatie, kosten en inschrijven

Zoals gesteld komen we dit keer bijeen bij:

Restaurant ’t Hooghe Water
Groenedijk 48
2904 LB Capelle aan den IJssel

Inloop: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Einde: 22:00 uur

Prijs

Leden: gratis
Niet-leden: € 5,=

Het eerste drankje van de avond krijg je van de vereniging. Daarna zijn je consumpties voor eigen rekening.

Entreebewijzen zijn alleen vooraf verkrijgbaar via www.zzpcapelle.nl/shop.

Volgende evenementen

De volgende evenementen zijn:

6 december: Ondernemersontbijt
20 december: kerstdiner met kerstpakkettenruil.

Meer informatie vind je op www.zzpcapelle.nl/evenementen.

Wesley M. Dekker BBA

Wesley M. Dekker BBA is Reputatiecoach bij Het Reputatiebureau. Hij begeleidt zijn cliënten in het (uit)bouwen en onderhouden van hun professionele reputatie. Tot zijn cliënten behoren zowel bedrijven en particulieren die succesvol zijn of willen zijn door hun goede naam.

Geef een reactie