30 mei Netwerkborrel met presentatie door Koen Klomp

Graag nodigen we je uit voor de ZZP Capelle Netwerkborrel op 30 mei voor leden en niet-leden gratis toegankelijk. Kom op een ontspannen wijze netwerken met collega ondernemers in de FlexLounge aan het Lylantse Plein 1 in Capelle a.d. IJssel vanaf 18.00 uur.

Ben jij ondernemer en wil je op informele wijze eens andere mensen leren kennen? Kom dan bij ons langs. (Aanmelden graag via info@zzpcapelle.nl)

Koen Klomp komt vertellen over de Arbeidsongeschiktheidsverzekering, de AOV. Vooral voor zelfstandig ondernemers een serieus te overwegen bescherming. Vaak wordt in de zzp-wereld met weerstand gereageerd op een dergelijke verzekering vanwege de premie die erg hoog zou zijn. Koen Klomp denkt anders over die premie en kan concurrerend zijn. Koen Klomp is een ervaren verzekeringstussenpersoon en is gespecialiseerd in die ArbeidsOngeschiktheidsVerzekeringen. Sinds 2016 is hij vanuit zijn bedrijf Koen AOV volledig gericht op AOV-advies. Door zijn deskundigheid op dit specifieke gebied biedt hij een goed, duidelijk advies. Hierbij wordt vooral gelet op de wensen van de ondernemer én een betaalbare premie. Die premie is vaak veel lager dan men verwacht.

In een korte presentatie geeft Koen inzicht bij de vele (on-) mogelijkheden op AOV-gebied. Hierna is er gelegenheid om vragen te stellen.

Verder is het een gebruikelijke netwerkborrel. De eerste consumptie is voor rekening van ZZP Capelle, het overige is voor eigen rekening van de bezoeker.

Aanvang 18.00 uur,
Eind 21.30 uur.

Aanmelden graag via info@zzpcapelle.nl

Rob Nieuwveld

Verbinder en organisator. Organisatie van sociaal maatschappelijke evenementen. Vaak zijn hierin (zelfstandig) ondernemers betrokken.

Geef een reactie