4 april 2018: Ondernemersontbijt

Op woensdag 4 april 2018 organiseert ZZP Capelle weer het ondernemersontbijt, van 08.00 uur tot 09.30 uur.

Vanaf 4 april 2018 organiseren we het Ondernemersontbijt in de FlexLounge aan het Lylantse Plein 1, 2908 LH in Capelle aan den IJssel. Ook daar is ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Aanmelding sluit op maandag 2 april om 20.00 uur. Er geldt een minimum van 10 en een maximum van 18 deelnemers.

We hebben een strakke formule. Na een korte inleiding krijgt iedere ondernemer de tijd zich voor te stellen en inventariseren we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Hierna is er nog voldoende tijd om te netwerken.

Het ontbijt:
-is een uitstekende gelegenheid om je collega-ondernemers beter te leren kennen
-geeft je de kans je bedrijf te presenteren
-maakt het makkelijk elkaars ambassadeurs te worden
-laat je ontdekken hoeveel kennis er binnen de vereniging beschikbaar is
Pak je kansen en ontbijt mee

De kosten van het ontbijt zijn € 7,50 per persoon (inclusief een glas jus d’orange en een koffie of thee) en moet ter plaatse worden afgerekend. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden
We willen je ook in het kader van de catering vragen je aan te melden via mailadres: ontbijt@zzpcapelle.nl of via het event op de Facebookpagina van ZZP Capelle (klik op ‘gaat’)

Een lidmaatschap van ZZP Capelle is niet vereist. Je bent ook welkom als je buiten Capelle aan den IJssel onderneemt of woont.

Reserveer je agenda alvast
Het ondernemersontbijt vindt iedere eerste woensdag van de maand plaats in de Flexlounge. Het volgende Ondernemersontbijt na 4 april vindt plaats op 2 mei 2018.

Rob Nieuwveld

Verbinder en organisator. Organisatie van sociaal maatschappelijke evenementen. Vaak zijn hierin (zelfstandig) ondernemers betrokken.

Geef een reactie