december 6, 2017

6 december 2017 | Ondernemersontbijt bij ’t Hooghe Water

08:00 - 09:30
Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 06/12/2017
08:00 - 09:30

Locatie
't Hooghe Water

Categorieën


Op woensdag 6 december organiseert ZZP Capelle weer het ondernemersontbijt. Het laatste ontbijt voorafgaand aan de zomervakantie.

Kom langs van 08.00 uur tot 09.30 uur in restaurant ’t Hooghe Water, Groenendijk 48 in Capelle aan den IJssel.

We hebben een strakke formule. Na een korte inleiding krijgt iedere ondernemer de tijd zich voor te stellen en inventariseren we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Hierna is er nog voldoende tijd om te netwerken.

Het ontbijt:
-is een uitstekende gelegenheid om je collega-ondernemers beter te leren kennen
-geeft je de kans je bedrijf te presenteren
-maakt het makkelijk elkaars ambassadeurs te worden
-laat je ontdekken hoeveel kennis er binnen de vereniging beschikbaar is
Pak je kansen en ontbijt mee

De kosten van het ontbijt zijn € 5,- per persoon (inclusief een glas jus d’orange en een koffie of thee) en moet ter plaatse worden afgerekend. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden
We willen je in het kader van de catering vragen je aan te melden met via mailadres: ontbijt@zzpcapelle.nl of via het event op de Facebookpagina van ZZP Capelle (klik op ‘gaat’)

Aanmelding en annuleringen graag tot 24.00 uur van te voren!

Een lidmaatschap van ZZP Capelle is niet vereist. Je bent ook welkom als je buiten Capelle aan den IJssel onderneemt of woont.

Reserveer je agenda alvast
Het ondernemersontbijt vindt iedere eerste woensdag van de maand plaats restaurant ’t Hooghe Water in Capelle aan den IJssel.

 

Willy Sietsma

'Het houdt nooit op!" Dat klopt, het gedrag van een narcist houdt nooit op, maar je kan er wel voor zorgen dat het minder wordt, minimaliseert en dat het minder impact heeft. Ik begeleid ondernemende vrouwen die te maken hebben met een (voormalige) partner met narcistisch gedrag dit te bereiken zodat ze (weer) in vrijheid en rust het door hen gewenste leven kunnen leiden. Naast de begeleiding informeer ik ook over de narcistische persoonlijkheid stoornis, zowel wat betreft de privé als de zakelijke kant, via artikelen en lezingen. Het gaat me in mijn begeleiding en informeren niet om te leren een diagnose te stellen of om een stempel te drukken, het gaat er om dat je, als je niet weet waar je mee te maken hebt je niet adequaat kunt reageren om jezelf en/of je praktijk/bedrijf te beschermen. Narcisme komt niet alleen in relaties voor, maar ook onder familieleden, vrienden, collega’s, leidinggevenden, rechters, advocaten en helaas ook onder coaches, trainers, mediators en meer. Zowel onder mannen als vrouwen. Het bijzondere van mijn werkwijze is dat ik niet alleen live een-op-en begeleiding, lezingen, sessies, workshops en trainingen geef, maar ook online. Hierdoor kan ik wereldwijd Nederlandstalige vrouwen - en mannen - begeleiden.

Geef een reactie