Goede gesprekken bij kennissessie 28 maart 2019

Gisteren 28 maart gingen de aanwezigen bij de Kennisssessie in de FlexLounge met elkaar in gesprek, vooral over ondernemen.

Eerst deed Jannes van der Heide – onze contactpersoon bij gemeente Capelle aan den IJssel – een introductie over zichzelf en zijn rol binnen de gemeente (Transformatie regisseur en Accountmanager Economische Zaken).

Vervolgens gaf Mark Lantrok een presentatie over hoe leden via een korte video kunnen vertellen wie zij zijn en wat zij doen qua werk. Een pitch dus, van maximaal 30 seconden. Er ontstond een nuttige discussie of die 30 seconden te kort is of juist goed om het doel te bereiken. De aanwezigen werden aan het werk gezet om een passende tekst bij die 30 seconden op te schrijven en er werd voorgedragen. Resultaten zijn binnenkort te zien op de website.

Ook was er een interessant gesprek over het ambachtelijk werk van Frans Schreutelkamp. Frans is gediplomeerd uurwerktechnicus en verricht professioneel onderhoud, restauratie en reparatie aan alle soorten uurwerken.

Er werd tijdens deze kennisssessie veel gesproken over ondernemen en ervaringen uitgewisseld. We sloten af met een borrel en concluderen dat er wederom een heel fijne avond was, na het kerstdiner en de nieuwjaarsborrel.

Over de volgende bijeenkomst – in mei – volgt nader bericht.

Rob Nieuwveld

Verbinder en organisator. Organisatie van sociaal maatschappelijke evenementen. Vaak zijn hierin (zelfstandig) ondernemers betrokken.

Geef een reactie