Het geZZPrek 20 september: Slim werken is beter dan hard werken

Tineke Rensen is meer dan 25 jaar ondernemer. Zij startte op haar 25e met een typemachine en wonend in een caravan, haar eerste bedrijf. Inmiddels heeft zij meerdere bedrijven opgezet. Haar meest succesvolle, internationale bedrijf, verkocht ze in 2011. Sindsdien richt ze zich met haar bedrijf PowerEvents op de groei van bedrijven t/m 25 man personeel. Dit doet zij op haar eigen unieke manier. D.m.v. coaching van de ondernemer zelf.

Op dinsdag 20 september is Tineke Rensen te gast in Het GeZZPrek van ZZP Capelle, een serie van bijeenkomsten in de FlexLounge aan het Lylantseplein 1 in Capelle aan den IJssel.

Veel ZZP’ers, ook binnen ZZP Capelle, hebben het over ‘zo druk’ hebben. Dat is goed en ook niet zo bijzonder omdat je vaak het grootste deel van het totale ondernemen alleen doet. Echter, gaat dat allemaal efficiënt en effectief? Wanneer je het vaak zo druk hebt, gun je je bijvoorbeeld minder tijd voor essentiële onderdelen van het zelfstandig ondernemen en vergeet niet dat belangrijke privé leven. “Eén van de belangrijkste beslissingen die je als ondernemer kunt nemen, is om in jezelf te investeren. De kennis en inzichten die je daardoor opdoet verdwijnen nooit en renderen tot in lengte van dagen” zegt Tineke Rensen.

Vanaf 20.00 uur zal Tineke gedurende ruim 20 minuten praten over onder andere “Slim werken is beter dan hard werken”, partners om je heen creëren, jouw overtuigingen in jouw Mindset, “Hoe doe je dat dan, relaxed werken” en het op tijd maken van keuzes in het ondernemen. Vervolgens zal Rob Nieuwveld een nagesprek met Tineke hebben waarbij interactie met de aanwezigen.

Het doel van de avond is om – naast het netwerken – met elkaar het verhaal van Tineke te ervaren, wat op maat is gemaakt voor ZZP Capelle en na het GeZZPrek met Tineke de gelegenheid te nemen om te praten over wat er aan de orde is gekomen, er van te leren en toe te passen wat voor eenieder individueel van toepassing is.

Wanneer?  Dinsdag 20 september 2016 van 19.00 – 22.00 uur;

Waar?  FlexLounge, Lylantseplein 1 te Capelle aan den IJssel;

Toegang?  Voor leden van ZZP Capelle gratis, voor anderen € 7,50 entree per persoon;

Inschrijven?  Stuur svp een e-mail aan info@zzpcapelle.nl

 

Rob Nieuwveld

Verbinder en organisator. Organisatie van sociaal maatschappelijke evenementen. Vaak zijn hierin (zelfstandig) ondernemers betrokken.

Geef een reactie