Leden aan het woord: Mark Lantrok

In deze nieuwe rubriek vertellen leden over hun bedrijf en over zichzelf. Deze keer secretaris van het bestuur Mark Lantrok:

Ik ben Mark Lantrok, 43 jaar en secretaris van ZZP Capelle. Mijn gezin en ik hebben geen corona gehad en ik heb geen gebruik hoeven maken van de subsidie- en of overheidsregelingen.

Mijn bedrijf Lantrok Onderhoudsbedrijf heeft de corona periode vanaf maart 2020 geen dervingen in inkomsten gehad. We hebben ons 100% kunnen richten op service en onderhoud. Wel hebben we meer onderhoud aan brandmeldcentrales uitgevoerd, omdat brandveiligheid altijd doorgaat en het bouwbesluit hierop toe ziet.

Mijn ervaring met corona beschrijf ik als volgt: Ik heb dichtbij ervaren dat mijn naaste vast in dienst zijnde collega’s soms een maand thuis hebben gezeten omdat zij het coronavirus hadden opgelopen. De isolatietijd van de collega gaat pas lopen wanneer de naasten corona- en klachten vrij zijn, dat is 6-7 dagen met het weekend erbij en dan nog eens tien dagen thuis zitten. Zelfs wanneer de naaste collega negatief getest was mocht hij nog niet aan het werk en ging de tijd van 10 dagen pas lopen wanneer de naasten klachten vrij waren.

Ook waren collega’s in vaste dienst vaker ziek en bleven dan ook nog eens een extra dag thuis om goed uit te zieken. Daar kan de flexibele zzp’er goed op inspringen.

Graag verneem ik van mijn collega zzp’ers hun ervaringen in deze bijzondere tijd.

Met vriendelijke groeten,
Mark Lantrok,
Secretaris zzp Capelle

Verbinder en organisator. Organisatie van sociaal maatschappelijke evenementen. Vaak zijn hierin (zelfstandig) ondernemers betrokken.

Geef een reactie