Lezing AVG bij ZZP Capelle

20 februari Lezing over privacywet AVG

Op dinsdag 20 februari organiseert ZZP Capelle een interactieve lezing over de AVG, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De lezing wordt gegeven door Henk van Opstal, een expert op dit gebied met ruim 40 jaar ervaring in fraudebeheersing.

De nieuwe Europese privacywetgeving AVG zal vanaf 25 mei 2018 van toepassing zijn voor alle bedrijven die persoonsgegevens verwerken. Persoonsgegevens zijn steeds meer waard in het digitale tijdperk. Ze worden ook steeds kwetsbaarder.

Henk van Opstal is van het NIFIB, het Nederlands Instituut voor Fraude en Integriteit Beheersing, dat zich inzet om organisaties te ontzorgen met betrekking tot fraude, veiligheid en integriteit risico’s. Henk was enkele decennia voor een grote Nederlandse verzekeraar adviseur op gebied van fraude en integriteit voor bedrijven. Over de regels van de AVG zegt Henk “het zou in de genen moeten zitten van elke ondernemer om heel veilig om te gaan met persoonsgegevens”

Henk zal vertellen  wat deze wetswijziging inhoudt voor ondernemers, zal voorbeelden van risico’s beschrijven en legt uit wat je als bedrijf kunt doen om te voldoen en vooral blijven voldoen aan de eisen van de AVG. Na afloop van zijn presentatie kunnen we in gesprek over het onderwerp.

Locatie: Restaurant ’t Hooghe Water, Groenedijk 48 in Capelle aan den IJssel
Inloop 19.30 uur
Aanvang 20.00 uur
Afsluiting 22.00 uur

Toegang voor leden gratis, voor niet-leden € 7,50. Inschrijving/aanmelding en eventueel betalen hier

Rob Nieuwveld

Verbinder en organisator. Organisatie van sociaal maatschappelijke evenementen. Vaak zijn hierin (zelfstandig) ondernemers betrokken.

Geef een reactie