Ondernemersontbijt ZZP Capelle vanaf 4 september 2019 bij Brownies & downieS

Het maandelijks georganiseerde Ondernemersontbijt van ZZP Capelle vindt vanaf 4 september 2019 plaats bij Brownies & downieS op het Stadsplein 39 in Capelle aan den IJssel. Daar zijn wij binnen het bestuur van ZZP Capelle trots op en blij mee.

Vanaf april 2018 waren we met het Ondernemersontbijt bij Tjeerd de Lange van de FlexLounge. We danken Tjeerd voor de service bij deze ochtenden. Nu gaan we van Capelle XL naar het stadshart bij Brownies & downieS.

Na een eerste gesprek met Jolanda Opschoor, eigenaar van Brownies & downieS Capelle aan den IJssel, waren we het snel eens en werden handen gedrukt (op de foto Jolanda Opschoor met ZZP Capelle voorzitter Rob Nieuwveld)

Het blijft op de eerste woensdag van de maand tussen 08.00 uur en 09.30 uur. Deelnemers krijgen allen een gevarieerd ontbijt (ontbijtplank) inclusief een eerste kop koffie of thee. Glütenvrij brood is beschikbaar.

Prijs van het ontbijt: € 8,50 ter plaatse te voldoen individueel door elke deelnemer. Bij deelname aan het Ondernemersontbijt hoort het daadwerkelijke ontbijt voor elke deelnemer.

Verdere details:
Locatie: Brownies & downieS, Stadsplein 39, Capelle aan den IJssel
Informatie: https://www.browniesanddownies.nl/capelleaandenijssel

Het minimaal aantal deelnemers:   10 personen.
Het maximaal aantal deelnemers:  18 personen.

Deelname vindt plaats op inschrijving; aanmelden s.v.p. per e-mail naar ontbijt@zzpcapelle.nl en dat kan tot en met de zondag voorafgaand aan het Ondernemersontbijt.

Formule Ondernemersontbijt:
Er is een strakke formule. Na een korte inleiding krijgt iedere ondernemer de tijd zich voor te stellen via een pitch en wordt geïnventariseerd wat de deelnemers voor elkaar kunnen betekenen. Na afloop daarvan is er tijd om te netwerken.

Annuleringen tot 24.00 uur van tevoren uitsluitend via mailadres: ontbijt@zzpcapelle.nl.
Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang verzoeken we de deelnemer om de € 8,50 alsnog te betalen in verband met gemaakte reservering.

We hopen je te kunnen begroeten als deelnemer.

Rob Nieuwveld

Verbinder en organisator. Organisatie van sociaal maatschappelijke evenementen. Vaak zijn hierin (zelfstandig) ondernemers betrokken.

Geef een reactie