Workshop Woonkamer Indeling 8 oktober 2019

ZZP Capelle organiseert in samenwerking met Binnenhuisontwerp Brenda Schram een interactieve workshop op dinsdag 8 oktober 2019, aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur):

Workshop Woonkamer Indeling (ook voor mannen!!)
‘STAAT JOUW BANK DAAR? LEUK!’
kom thuis met een andere kijk op jouw vertrouwde kamer

Wat ga je doen?
Aan de slag met de indeling van jouw eigen woonkamer én die van iemand anders. Een klein stukje theorie, maar vooral veel dóen! Het is niet moeilijk, er is geen goed of fout, iedereen kan meedoen.

Waarom?
Omdat het leuk is verrast te worden door wat er allemaal mogelijk is én te leren met een andere blik te kijken naar iets wat voor jou zo vanzelfsprekend is. Deze andere manier van kijken kun je ook toepassen op je eigen bedrijf c.q. binnen je werkomgeving.

Door wie?
BINNENHUISONTWERP Brenda Schram | INDELING | INRICHTING | STYLING

Wanneer?
Dinsdag 8 oktober 2019.
( minimaal 8 deelnemers en maximaal 20)

Hoe laat?
19.30 uur inloop, 20.00 uur start workshop, einde rond 22.00 uur

Waar?
Flexlounge, Lylantseplein 1, Capelle aan den IJssel

Toegang
Voor leden gratis, voor anderen € 10,– per persoon inclusief eerste consumptie.

Aanmelden? 
Via een korte email naar info@zzpcapelle.nl.

Belangrijke voorbereiding! 
Neem op de avond van de workshop een bouwtekening of lege plattegrond (schaal 1:50) van je eigen woonkamer mee (op papier, niet digitaal)! Er mogen geen meubels op ingetekend staan, behalve bijv. de vaste opstelling van de keuken.
Heb je geen bouwtekening of lege plattegrond? Teken dan zelf de contouren van de ruimte (woonkamer met evt open keuken) op schaal (1:50) en geef duidelijk aan waar de deuren en de ramen zich bevinden.
Problemen met deze voorbereiding of kun je zelf niet printen? Laat dit dan op tijd aan Brenda weten via info@binnenhuisontwerp.com (minimaal 3 dagen voor aanvang van de workshop), dan helpt zij je natuurlijk op weg!

Rob Nieuwveld

Verbinder en organisator. Organisatie van sociaal maatschappelijke evenementen. Vaak zijn hierin (zelfstandig) ondernemers betrokken.

Geef een reactie