ZZP Capelle heeft met Rob Storm nieuwe penningmeester

ZZP Capelle heeft de nieuwe penningmeester binnen. Met Rob Storm, die met zijn bedrijf Adminaut zetelt in het Ondernemershuis in Capelle aan den IJssel hebben we meer in de ondernemersvereniging dan iemand die de administratie voert.

Een quote uit een artikel in Accountantweek.nl

“Financieel expert Rob Storm van Adminaut zet moderne software in om klanten optimaal te helpen. Om geld te besparen, te verdienen, of risico’s te vermijden. “Noem het de zorgplicht van de accountant.” Toegevoegde waarde levert het kantoor middels advies en analyses. “We zijn gespecialiseerd in start-ups en mkb-ondernemerschap. We kijken mee met de ondernemer en dragen opties aan voor beslissingen.” “

In juni 2019 kwamen Mark Lantrok en ondergetekende in gesprek met Rob Storm via een netwerkpartner die wist dat we behoefte hadden om de functie penningmeester opnieuw in te vullen. Het contact leggen was snel en eenvoudig want het gebeurde tijdens het ZZP Zomer Buffet bij voetbalclub Zwervers waar Rob Storm ook aanwezig was.
Na enkele vervolggesprekken zijn handen geschud en is het via de KvK vastgelegd. Mark en ik hebben vertrouwen in deze uitbreiding ook omdat Rob Storm gewend is om strategische routes te bepalen en kansen te zien.

Rob Storm heeft een achtergrond in ICT en administratie en werkte als credit controller en hoofd administratie bij verschillende bedrijven. In 1987 begon hij voor zichzelf.

Voor meer achtergrondinformatie kan het volgende artikel (van de quote) interessant zijn om te lezen:

https://accountantweek.nl/artikel/rob-storm-adminaut-visma-klanten-bedienen-met-zuivere-informatie-

Natuurlijk bedankt het bestuur Dirk Jan Radsma voor zijn inzet en secure werk als penningmeester gedurende de afgelopen jaren.

Namens het bestuur,
Rob Nieuwveld
Voorzitter ZZP CapelleRob Nieuwveld

Verbinder en organisator. Organisatie van sociaal maatschappelijke evenementen. Vaak zijn hierin (zelfstandig) ondernemers betrokken.

Geef een reactie