ZZP Capelle Ondernemersontbijt 7 oktober

We kunnen weer starten met het populaire Ondernemersontbijt. Na overleg met Brownies&downieS en Bibliotheek aan den IJssel is het maximaal aantal deelnemers gelet op de 1,5 meter afstand gesteld op 10 inclusief voorzitter Sandra Langenberg. Op woensdag 7 oktober 2020 is er derhalve een nieuw ondernemersontbijt gepland.

Jij kunt als zzp’er erbij zijn maar vooraf aanmelden is absoluut verplicht gelet op corona en het maximaal aantal deelnemers! Geef je op via mail: ontbijt@zzpcapelle.nl en sluit gezellig aan bij dit netwerk ontbijt van 08.00 uur tot 09.30 uur!

De locatie: Brownies & downieS op het Stadsplein 39 in Capelle aan den IJssel.

Deelnemers krijgen een gevarieerd ontbijt (ontbijtplank) inclusief een eerste kop koffie of thee. Glütenvrij brood is beschikbaar. De prijs van het ontbijt: € 8,50 ter plaatse te voldoen individueel door elke deelnemer. Aantal aanmeldingen maximaal 9 rekening houdend met corona maatregelen.

We moeten een voorbehoud maken ten aanzien van mogelijke veranderingen op gebied van corona maatregelen.

Je deelname vindt uitsluitend plaats op inschrijving door je aan te melden bij Sandra via mail: ontbijt@zzpcapelle.nl. Je ontvangt een bevestiging per mail terug en alleen dan is je komst bevestigd! De inschrijving sluit op zondag voorafgaand aan het ontbijt: dat is zondag 4 oktober 2020.

We hebben een strakke formule. Na een korte inleiding krijgt iedere ondernemer de tijd zich voor te stellen en inventariseren we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Na afloop is er nog voldoende tijd om te netwerken.

Annuleringen tot 24.00 uur van tevoren uitsluitend via mailadres: ontbijt@zzpcapelle.nl. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang verzoeken we de deelnemer om de € 8,50 alsnog te betalen in verband met gemaakte reservering.

Verbinder en organisator. Organisatie van sociaal maatschappelijke evenementen. Vaak zijn hierin (zelfstandig) ondernemers betrokken.

Geef een reactie